Familie

Hét cadeau voor opa en oma!

Tijdens een familiemoment gevolgd worden door professioneel fotograaf Gerbert Voortman inclusief groepsfoto's met als resultaat een fotoboek voor u of uw (groot)ouders. 

 

Een familiedag, een huwelijksjubileum of zomaar! Informeer naar mijn ervaringen en de mogelijkheden.

 

Net als bij een bruidspaar volg ik jullie (een deel van) de familiegelegenheid en leg momenten vast die er toe doen. We maken groepsfoto's van het geheel en de gezinnen.

Het gehele fotoverhaal wordt zonder een woord tekst in een fantastisch boek verwerkt.

 

Waarom?

1. Foto's komen echt tot leven in een boek;

2. Dierbare momenten voor uw (groot)ouders die altijd voor handen liggen;

3. Het is persoonlijk, verrassend en creatief!

 

Vanuit mijn ervaring als bruidsfotograaf weet ik precies hoe ik onopvallend en respectvol te werk moet gaan. Mede door mijn gecamoufleerde aanwezigheid leidt dit tot opmerkelijke foto's. Ik ben een creatieve fotograaf die van elk plaatje een kunstwerkje wil maken.

 

Tarieven

Basispakket

 

Kennismakingsgesprek

2 uur fotografie

Album 30*30 cm

 

€ 500,-

(incl. BTW)

 

  

Het basispakket is onbeperkt uit te breiden met

 

Uren fotografie á € 100,-

Extra albums á € 250,-

Foto op canvas 120*80 € 100,-

Foto op plexiglas 80*60cm € 100,-

(incl. BTW)


Voorbeeld:

Familie Ligterink (basispakket + 1 uur)

 

We begonnen met de groepsfoto's bij de Pelmolen in Rijssen, de grootouders die 60 jaar getrouwd waren wisten nog van niks en werden dus verrast toen ik als fotograaf aan kwam lopen. We maakten groepsfoto's van de gezinnen apart en van de hele familie met een trotse opa en oma centraal. Ook nam ik opa en oma even apart voor een mini-loveshoot ;-) wat voor veel hilariteit zorgde.

 

Aansluitend werd het paar verrast door de komst van een koets, vooral omdat ze 60 jaar geleden in een koets waren getrouwd. Met de koets werden ze naar de Pothoek in Markelo gereden en werden ze onderweg door mij opgewacht om het te registreren op camera. Aangekomen bij de Pothoek werden ze opgewacht door een grote delegatie familie, waaronder twee broers uit Canada. Hierna volgde een kleine receptie.

 

Ik maakte een fotoboek voor ze en daarvoor hebben ze mij wel 100 keer bedankt. Ze laten het vol trots aan iedereen zien en wanneer ik ze tegenkom raken ze er niet over uitgepraat.

 

Bekijk onderstaande foto's met bovenstaand verhaal in uw achterhoofd en zie wat er gebeurd wanneer je als fotograaf de juiste momenten kunt registreren! 

Aanmelden:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Uw dag gedocumenteerd in uw eigen unieke fotoboek

Uw jubileum, feest of receptie in een boek vol dierbare momenten

Hét cadeau voor opa en oma is een fotoboek vol familiefoto's